Megrendelés előtt!

Szeretne egy varázslatos környezetet kialakítani saját otthonában, vagy valami értékes ajándékkal meglepni ismerősét, barátját, kedvesét, de nem talál erre megfelelő ötletet? Fotók alapján vállalok grafikai portrékat, karikatúrákat illetve festett portrék, tájképek, csendéletek, állat és mesefigurás festmények készítését a megrendelő ízlésvilágához igazodóan, olaj és akril technikával országos szinten rövid határidővel.


Továbbá falfestés és faldekoráció készítését is vállalom külső és beltéri falfelületre egyaránt. Leginkább lakókörnyezetemben és a környéken Hajdú Bihar, Szabolcs- Szatmár- Bereg megye és Heves megye területén. Az árakat minden esetben a rajz vagy festmény mérete (faldekorációnál is) a kép témája és a rajta levő alakok száma illetve a választott technika (szénceruza, olaj, akrilfesték, vászon vagy farost) és a ráfordított idő mennyisége határozza meg.


A szénrajzokat többnyire műszaki rajzlapra készítem A/4-es, A/3-as vagy A/2-es méretekben szénceruzával élethű minőségben készítem el.


A festményeket általában alapozott vászonra, vagy farostra, farostlemezre készítem, különböző méretekben. A/4-es méretű képen vagy rajzon csak 1 személy lehet
A/3-as méretben pedig 2, maximum 3 személy lehet. Festmények, portré és karikatúra készítését csak jó minőségű éles fotóról vállalom.
Az árakat áfa nem terheli, alanyi adómentes vagyok.


Postázás: A képet és a rajzot csak akkor postázom, miután átutalta a megadott számlaszámomra a kifizetett összeget az illető.
Postaköltséget a vevő állja. Fizetés:előre átutalásos vagy utánvételes formában. Nagyobb távolság esetén postára adom fel a festményt, grafikát, kisebb táv esetén pedig házhoz viszem vagy a vásárló, megrendelő jön érte a megadott . Az árakkal kapcsolatban privátban lehet érdeklődni a megadott email címemen vagy telefon számomon keresztül.

0
 .